top of page

Ahoj, toto může být náš první společný krok 

A budete-li chtít, těch společných kroků bude zhruba deset tisíc, tolik spolu nachodíme v den Vaší svatby. 😊😃

Editorial_NaKmine.jpg

Vzájemná chemie

Sebe už jste našli, teď je ještě potřeba, aby to klapalo i nám společně 😇 Ze zkušenosti vím, že ta nejlepší videa vznikají v uvolněné pohodové atmosféře. Budu moc rád, když se před svatbou uvidíme, abychom se předem trošku oťukali a probrali, co máte rádi a jestli máte nějaká speciální přání. 

Na svatbě a po svatbě

 Strávím s Vámi celý den, jsem pozorovatelem, dokumentátorem, drobným rádcem, podporou, nikoliv však hybatelem dění! A zatímco Vy po svatbě odjedete na svatební cestu, nebo si budete jinak užívat novomanželství, já se zavřu do střižny a strávím s Vámi další desítky a desítky hodin - budu pečlivě skládat Váš příběh záběr po záběru tak, abych zachytil maximum emocí, aby Vám to všude absolutně slušelo a aby Vám a Vašim blízkým udělalo video co největší radost. Dám si na Vás opravdu záležet. 😊

Svatba_Adela_Martin_1_1920.jpg

Abyste to mohli zažít znovu a znovu a znovu…

Ráno se vzbudíte a najednou je po všem. Svatební den Vám uteče co by dub. Proto video, abyste jeden z nejúžasnějších dnů svého života mohli prožít znovu a znovu a znovu… ❤️

SVATEBNÍ KLIP

„SESTŘIH TOHO NEJLEPŠÍHO“

28 000 Kč

Těšit se můžete na sestřih těch nejpůsobivějších pečlivě vybraných a poskládaných záběrů z celého vašeho svatebního dne. Velmi rád si hraji s tempem záběrů, sem tam do klipu vkládám slowmotion, rychlejší nebo lehce překvapivé záběry, aby bylo video hravé a zábavné. Po emotivním obřadu a doušku romantiky, když se blížíme k párty a všeobecnému veselí, obvykle pozvolna zrychluji a roztáčím tempo společně s tančícími svatebčany, video graduje do finále.

 

Charakter střihu i záběrů je samozřejmě individuální, vždy se snažím o to, co nejlépe vystihnout atmosféru právě Vašeho dne D. Klip je podtržen dynamickou hudbou (budeme konzultovat) a je v rozsahu cca 3-6 minut. Natáčení by se mělo vejít do 8-10 hodin. Ve střižně a barevné postprodukci si pak s klipem hraji ještě dalších cca 30-40 hodin. Hotovo bývá obvykle do 4-8 týdnů.

SVATEBNÍ FILM

„MAXIMUM Z CELÉHO DNE“

+ 5 000 Kč

Dva v jednom. Ke svatebnímu klipu z předchozí varianty dostanete za doplatek 5000 Kč ještě druhé video – svatební film, dokument. Rozsah filmu je cca 15-45 minut a nabízí prostor pro dalších cca 100 nových záběrů, ale především umožňuje větší hrátky se zvukem. Můžeme tak do svatebního filmu zařadit vaše svatební sliby, povídání oddávajícího, proslovy, originální vzkazy od přátel a rodiny atd.

 

Do výbavy si přibalím i klopové mikrofony a diktafon. Ve svatebním filmu využijeme cca 3-5 hudebních skladeb a daleko více se zaměříme na ostatní svatebčany – gratulace, společné záběry, tanec, zábava, párty. Dozvíte se, jak se bavili ostatní, když jste se zrovna nedívali. Dostanete maximum z celého dne, co kamera zachytila. Na natáčení si vyhradím až 12 hodin.

NAVÍC

Klip pro sociální sítě (cca 30 s) + 2000

Expresní dodání (do 7 dnů) + 7000

Doprava 5 Kč/km (z Prahy, natáčím po celé ČR)

Termín rezervován po zaplacení zálohy 5000

Shrňme si společně, co získáte už v základní ceně:

-    Osobní schůzku, kde si povíme o možnostech videa a Vašich přáních
-    Natáčení kvalitní moderní technikou se zálohováním a výstupem 4K 100fps 10bit (ano, i na toto se občas někdo ptá) 😇
-    Možnost natáčení dronem 4K (výhody a nevýhody probereme osobně)
-    Možnost licencované hudby (využívám služby placené hudební banky)
-    Velmi osobní přístup (… a možná se mi po vás pak bude i stýskat)
 😊

pngegg (5)_edited.png

Natočíme spolu biják, ve kterém Vy budete hlavními hrdiny.

  • Instagram
  • Facebook
  • Vimeo
  • YouTube
bottom of page