top of page

Ahoj, toto může být náš první společný krok 

A budete-li chtít, těch společných kroků bude zhruba deset tisíc, tolik spolu nachodíme v den vaší svatby. 😊😃

Vzájemná chemie

Sebe už jste našli, teď je ještě potřeba, aby to klapalo i nám společně 😇 Ze zkušenosti vím, že ta nejlepší videa vznikají v uvolněné pohodové atmosféře. Je proto skvělé, když se na svatbě obklopíte pouze lidmi, se kterými je vám hezky a to se týká i dodavatelů. Budu moc rád, když se před svatbou uvidíme, abychom se předem trošku oťukali, vzájemně se „očuchali“ a probrali, co máte rádi a jestli máte nějaká speciální přání. Je to váš životní den a já vám mohu slíbit, že pokud mi dáte důvěru, udělám všechno co umím, abyste měli jeho fajnovou ochutnávku již navždy uchovanou.

Abyste to mohli zažít znovu a znovu a znovu…

Fotky nebo video? No samozřejmě obojí! 😍 Fotky si můžete dát na zeď, do rámečku, do fotoknihy a babičky na lednici a koukat tak na ně každý den. Jenže fotky vám neukáží, jaké taneční kreace jste zvládli, jak vtipný a trefný byl proslov vašeho svědka, jak při házení kytice výskaly vdavekchtivé družičky, mimiku obličeje ženicha, když poprvé zahlédl nevěstu v šatech a spoustu dalších pohyblivých, akustických a neopakovatelných okamžiků. V tomto je video nenahraditelné. A ač se to možná s ohledem na množství příprav svatby nezdá, uteče vám svatební den co by dup. A byla by velká škoda, abyste jeden z nejúžasnějších dnů svého života nemohli prožít znovu a znovu a znovu…

Na svatbě a po svatbě

Jsem jenom taková nenápadná muška v rohu místnosti. Strávím s vámi celý den, jsem pozorovatelem, dokumentátorem, drobným rádcem, případně psychickou podporou, ale nikdy hybatelem dění! A zatímco vy po svatbě odjedete na svatební cestu, nebo si budete jinak užívat novomanželství, já se zavřu do střižny a strávím s vámi další desítky a desítky hodin - budu pečlivě skládat váš příběh záběr po záběru tak, abych zachytil maximum emocí, aby vám to všude absolutně slušelo a aby vám a vašim blízkým udělalo video co největší radost. Počítejte prosím s dodáním cca 8-12 týdnů po svatbě. Dám si na vás opravdu záležet. ❤️

Svatba_Adela_Martin_1_1920.jpg
pngegg (5)_edited.png

Natočíme spolu biják, ve kterém vy budete hlavními hrdiny.

SVATEBNÍ KLIP

„SESTŘIH TOHO NEJLEPŠÍHO“

28 000 Kč

Těšit se můžete na sestřih těch nejpůsobivějších pečlivě vybraných a poskládaných záběrů z celého vašeho svatebního dne. Velmi rád při skladbě využívám klasických i slowmotion záběrů, které vám umožní vychutnat si veškeré emoce a veselou rozvernou náladu vás i vašich blízkých. Sem tam do klipu vkládám i rychlejší nebo lehce překvapivé záběry, aby bylo video hravé a zábavné. Ke konci klipu, když se blížíme k párty a všeobecnému veselí, obvykle pozvolna zrychluji a roztáčím tempo společně s tančícími svatebčany, video graduje do finále. Charakter střihu i záběrů je samozřejmě individuální, vždy se snažím o to, co nejlépe vystihnout atmosféru právě vašeho dne D. Klip je podtržen dynamickou hudbou (bu­deme společně konzultovat) a je v rozsahu cca 3-6 minut. Natáčení by se mělo vejít do 8-10 hodin. Ve střižně a barevné postprodukci si pak s klipem hraji ještě dalších cca 30-40 hodin.

SVATEBNÍ FILM

„MAXIMUM Z CELÉHO DNE“

+ 5 000 Kč

Dva v jednom. Ke svatebnímu klipu z předchozí varianty dostanete za doplatek 6000 Kč ještě druhé video – svatební film, dokument. Rozsah filmu je cca 15-45 minut a nabízí prostor pro dalších cca 100 nových záběrů, ale především umožňuje větší hrátky se zvukem. Můžeme tak do svatebního filmu zařadit vaše svatební sliby, povídání oddávajícího, proslovy, originální vzkazy přátel a rodiny atd. Do výbavy si přibalím i klopové mikrofony a diktafon. Ve svatebním filmu využijeme cca 3-5 hudebních skladeb a daleko více se zaměříme na ostatní svatebčany – gratulace, společné záběry, tanec, zábava, párty. Dozvíte se, jak se bavili ostatní, když jste se zrovna nedívali. Dostanete maximum z celého dne, co kamera zachytila. Na natáčení si vyhradím až 12 hodin.

NAVÍC

Klip pro sociální sítě (cca 30 s) + 2000

Expresní dodání (do 7 dnů) + 7000

Doprava 5 Kč/km (z Prahy, natáčím po celé ČR)

Termín rezervován po zaplacení zálohy 5000

Zaujalo? Půjdeme do toho spolu? Těším se! 😊 

A pokud ještě nemáte fotografa, určitě vám mohu pár ověřených a ultrašikovných doporučit 😉

  • Instagram
  • Facebook
  • Vimeo
  • YouTube

Ukázky svatebních videí

bottom of page